Utveckling av nätbutik med WooCommerce

Det gratis plugin:et WooCommerce till WordPress låter dig driva en egen nätbutik med full kontroll över design och produkter utan att du behöver betala några avgifter för en e-handelsleverantör. Du kan utnyttja WordPress fantastiska utbud med plugin och stora användarbas och ovanpå det lägga till din e-handel med en egen nätbutik med WooCoommerce.

WooCommerce låter dig inte bara sälja fysiska produkter, utan du kan även sälja nedladdningar av digitala produkter så som e-böcker, filmklipp och musik. Det börjar även bli mer och mer populärt för att användas som bokningssystem och sälja timmar och ta betalt direkt på nätet vilket är användbart och sparar tid om du till exempel driver en frisörsalong eller är personlig tränare.

WooCommerce kan likt WordPress anpassas för att uppfylla just dina och ditt företags behov. Det finns mängder av smarta funktioner för att automatisera delar av köpprocessen och WooCommerce har stöd för flera populära betalningsmetoder som du billigt kan köpa till. Exempel på vad jag kan hjälpa dig med för din nätbutik i WordPress:

Eget, unikt responsivt WooCommerce-tema

Helt eget WordPress-tema anpassat för WooCommerce från grunden utifrån skisser jag tar fram eller av en annan designers skisser du har fått fram.

Vidareutveckling av köpt WooCommerce-tema

Utveckling baserat på ett färdigt köpt WordPress-tema med stöd för WooCommerce som du eller jag letar fram. Det finns en mängd snygga färdiga teman för ett par hundralappar som man kan utgå från och lägga till sin egna grafiska profil och egna funktioner till.

Lägga till betalningsmetod och andra nya funktioner

Att lägga till en ny betalningsmodul till WooCommerce är inte superavancerat men vissa kan kräva att butiken har certifikat för SSL-kryptering för att kunna användas. Andra kan behöva lite testande så att du vet att det fungerar just i din butik med alla andra plugin och din servers inställningar.

Koppla på affiliate-funktion för butiken

WooCommerce erbjuder bra plugin för att låta bloggare och andra på nätet vara affiliates för din butik och få provision på köp som sker i din butik genom deras länkar. Med WooCommerce behöver du inte nödvändigtvis koppla din butik till ett större affilaitenätverk som tar provision på genererade köp. Att lägga till en affiliate-funktion med plugins för din butik kan vara ett effektivt sätt för att få fler länkar och marknadsföring för din butik.

Jag kan hjälpa dig med att ställa in och testa plugin för affiliates, se till att de får rätt provision, ställa in unika rabattkoder de kan använda och säkerhetsställa att utbetalningar av deras provision genom till exempel PayPal fungerar korrekt.

Hjälp med effektiva verktyg

Tillägg av verktyg för testande, optimering och statistik för att öka antalet kundinteraktioner och köp. Få fram statistik och sätt mål för dina kunders beteende för att dra slutsatser om vilka produkter, rabattkoder och marknadskanaler som presterar bäst respektive sämst.

Kontakta mig om utveckling av WooCommerce-butik!

    Jag är särskilt intresserad av: