Felsökning och problemlösning i WooCommerce-installation

Visar din WooCommerce-butik felmeddelanden, kan dina redaktörer inte ladda upp nya produktbilder eller är butiken helt blank?

Jag kan hjälpa dig med att felsöka och hitta en lösning på problemet och redogöra för dig vad problemet berodde på och hur du kan göra för att undvika det i framtiden.

Sedan jag började som WooCommerce-utvecklare har jag arbetat med flera olika installationer med olika kombinationer av teman och plugins. Jag har stött på och löst mängder av olika vanliga som mindre vanliga problem.

Analys av installation och kod

Fel och buggar i WooCommerce kan bero på fel i stilmallar, script, databas, plugin eller själva WordPress-installationen. Är man själv inte så insatt eller har ont om tid så är det skönt att lämna över det till någon som arbetar heltid med sådant. Låt mig fokusera på att lösa dina WooCommerce-problem så du kan fokusera på det du gör bäst. Jag tar en titt under huven och försöker lista ut vad problemet beror på.

Återställning till före problemet inträffade

Om inget annat har ändrats före felet uppstod och du har en backup av butiken tillgänglig själv, mig eller genom ditt webbhotell så kan jag hjälpa dig att återställa sidan till ett tidigare felfritt stadie.

Kontakta mig om WooCommerce-felsökning och problemlösning!

    Jag är särskilt intresserad av: