Optimering för hastighet och sökmotoroptimering för WooCommerce-butik

Idag är en snabb nätbutik ännu viktigare än tidigare då en växande mängd besökare når dig mobilt där täckningen inte alltid är den bästa. Samtidigt så gynnar Google snabba och mobilanpassade nätbutiker i sökresultaten.

Tyvärr så är många plugin och teman för WooCommerce inte alltid optimerade på bästa sätt och en butiks filer och databas kan snabbt växa och bli stor. Jag kan hjälpa dig med en snabbare och mer optimerad WooCommerce-butik.

Förutom att ta en titt i din butiks kod och använda olika verktyg för att snabba upp sidan, så kan jag även optimera dess innehållsstruktur och regler för åtkomst så att den blir mer användarvänlig och sökmotoroptimerad.

Optimering av WooCommerce-butikens hastighet

Användning av komprimering av kod och bilder, caching, undvika blockerande script med mera är sådant jag kan utföra för din butik så den laddar snabbare och blir mer omtyckt av både kunder och sökmotorer.

Analys och tips om olika sätt att snabba upp och optimera

Det finns många saker som jag som utvecklare kan göra under huven för din WooCommerce-butik för att göra den snabbare och mer sökmotoroptimerad. Jag kan även ge tips jag kan ge dig som administratör för att skriva bättre produktbeskrivningar och hålla din WordPress-installationen frisk och kry.

Kontakta mig om WooCommerce-optimering!

    Jag är särskilt intresserad av: